Kde je váš sexuálny spínač?

Do sexu sa môže zapojiť viac než len penis a vagína.

Mnohí z nás zabúdajú, že erotogénne zóny sa nachádzajú po celom tele, a tie najcitlivejšie sú prekvapivo rovnaké pre ženy aj mužov. Keď na to najbližšie skočíte, skúste predtým, ako rovno zamierite na osvedčené miesta, postupne preskúmať každý centimeter partnerovho/partnerkinho tela.

Pokiaľ ste vy ten, kto má pocit, že sú niektoré miesta na jeho tele prehliadané, možno by stálo za to nechať tento blog otvorený na vašom notebooku, keď nabudúce vyrazíte na nákup.

Poďme začať týmito ôsmimi erotogénnymi zónami, ktoré musíte poznať.

1. Pery

Vzhľadom na to, že bozkávaním väčšina párov začína, vyplatí sa venovať perám partnera/partnerky trochu dlhšiu dobu, čo im pomôže sa rozohriať a nechať sa unášať príjemnými myšlienkami.

Skúste toto: Bozk ako vo filme; bozkávajte partnera/partnerku na pery a jemne trite svoj jazyk o jeho/jej – pokiaľ sa dočkáte pozitívnej odozvy, skúste tiež satie spodnej pery.

Alebo toto: Láskajte a masírujte jeho/jej pery svojimi a skúste ich na seba ľahko pritlačiť, jemne ich hrýzť alebo dokonca hladiť palcom.

2. Krk a kľúčna kosť

Krk po stranách a šija obsahujú toľko nervových zakončení, že pre niektorých ľudí stačí letmý dotyk na krku, aby im hlavou začali lietať myšlienky na niečo viac.

Skúste toto: Striedajte bozky na krk s jemným hryzením zubami – ten kontrast je extrémne vzrušujúci. Môžete byť aj trochu drsnejší a pridať hryzenie a satie, pokiaľ sa to partnerovi/partnerke páči.

Alebo toto: Skúste jazykom prechádzať z jamky kľúčnej kosti smerom ku krku.

3. Uši

Najviac sexy časťou ucha je pre mnohých lalôčik, avšak pre iných je to práve šeptanie sladkých nezmyslov. Hra s ušami nie je pre každého a pokiaľ má váš partner/partnerka zlú predchádzajúcu skúsenosť so „slintačom“, môže mu to byť nepríjemné, takže sa vyplatí najskôr uistiť, že sa uberáte správnym smerom.

Skúste toto: Šteklite okraj partnerovho/partnerkinho ucha prstami a pritom nimi skĺznite do voľných  prameňov vlasov za ich uchom.

Alebo toto: Keď budete bozkávať ich krk, natiahnite sa smerom k uchu, jemne naň dýchajte a potom sajte jeho kraj.

4. Pokožka hlavy

Existuje dôvod, prečo sú také tie malé špicaté pomôcky na masáž hlavy také obľúbené, dva páry rúk sú ale vždy lepšie než jeden.

Skúste toto: Začnite sa hrať s vlasmi partnera/partnerky a presuňte sa k masáži jeho alebo jej pokožky hlavy palcom a potom bruškami prstov. Pokiaľ chcete trochu nažhaviť atmosféru, skúste jemne prechádzať nechtami cez pokožku hlavy, čo môže byť naozaj príjemné. 

Alebo toto: Jemne stlačte oblasť presne nad šijou, tam, kde končí línia vlasov, alebo tam zatlačte kĺbmi prstov. Je to skvelá technika na uvoľnenie napätia.

5. Vnútorná strana zápästia

Vnútorná strana zápästia patrí medzi oblasti, ktorých sa príliš nedotýkame, preto ide o citlivé miesto.

Skúste toto: Keď budete sedieť oproti partnerovi/partnerke – napríklad pri stole – udržiavajte s ním/ňou očný kontakt, zatiaľ čo držíte jeho/jej zápästie vo svojej ruke a palcom druhej ruky prechádzajte cez stred vnútornej strany zápästia.

Alebo toto: Predohra sa nemusí odohrávať len za dverami spálne – keď spolu nabudúce pôjdete a budete sa držať za ruky, použite svoj palec na hladkanie vnútornej strany jeho/jej zápästia. Možno sa potom stane to, že domov budete chcieť ísť skratkou…

6. Bradavky

Bradavky sú plné nervových zakončení a sú jedným z najcitlivejších bodov na tele. Táto oblasť býva zanedbávaná u mužov, pritom sú ale bradavky niektorých mužov neuveriteľne citlivé.

Skúste toto: Prechádzajte prstom cez oblasť okolo bradaviek a jemne ich bozkávajte. Skúste zľahka a zistite, čo sa partnerovi/partnerke páči.

Alebo toto: Pre pomalý rozjazd na ňu začnite jemne fúkať vzduch, kým bude partner/partnerka chcieť viac – presuňte sa k dlhšiemu lízaniu, kmitaniu a krúženiu jazykom.

7. Zadok

Na zadku sa nachádzajú milióny nervových zakončení. Buďte hravý!

Skúste toto: Dlho masírujte partnerov chrbát a keď sa presuniete k jeho spodnej časti, venujte pozornosť aj zadku, aby sa nažhavila atmosféra.

Alebo toto: Keď vám bude partner/partnerka poskytovať orálny sex, stlačte mu/jej zadok. Ukážete tak, ako veľmi si to užívate. Niektorí ľudia milujú nezbedné plesknutie po zadku počas predohry alebo samotného sexu, ktoré ich skutočne rozparádi.

8. Chodidlá

Ak ste niekedy zažili naozaj dobrú pedikúru a masáž chodidiel, tak už je vám to jasné.

Skúste toto: Keď budete partnerovi/partnerke masírovať chodidlá, skloňte sa a opovážlivo si dajte jeden alebo dva ich prsty nôh do úst.

Alebo toto: Šteklite, bozkávajte a jemne štípte kožu na chodidlách a prstoch na nohách alebo ich masírujte masážnym gélom, ako je napríklad masážny gél Durex  2 v 1.

Je pravda, že každému sa páči iný spôsob dotykov a čo môže jedného privádzať do extáze môže druhého odradzovať, ale keď budete venovať pozornosť všetkým najrôznejším zákutiam milencovho/milenkinho tela, môžete objaviť nejaké skryté body slasti.

Chcete viac? Nie je ťažké prejsť na vnútornú stranu stehien, oblasť panvy, penis a vagínu, preto sme ich sem nezahrnuli, ale máme veľa tipov na  dobrý orálny sex  a ručné hry , pokiaľ máte chuť sa niečo nové naučiť.

RB-M-00816