Všetci vieme, o čom je reč; ste už nejaký čas vo vzťahu a máte chuť tak trochu okoreniť svoj sexuálny život. Viete, čo sa partnerovi/partnerke naozaj páči a máte perfektne naučené techniky zvádzania, ale vyskúšať niečo nové môže vniesť do vášho milostného života novú vzrušujúcu iskru.

Alebo ste možno slobodný a chcete si len nezáväzne užiť s rôznymi partnermi.

Nech už je to ako chce, pridanie nových polôh do repertoára je vždycky krok správnym smerom. Užite si skvelú noc s partnerom (dobre známym alebo novým!) a skúste jednu alebo koľko len chcete z týchto siedmich najlepších sexuálnych polôh.

1. Na stojáka

Nielenže táto poloha ponúka nový uhol, je to tiež skvelý tréning pre hornú časť tela, omnoho zábavnejší než hodina v posilňovni.

Začnite v stoji tvárou k sebe. Povzbuďte partnera/partnerku, aby dal/a svoje ruky na vaše ramená a zatiaľ ich tými svojimi podoprite a zdvihnite hore. Partner/partnerka potom môže obtočiť nohy okolo vášho pása pre získanie opory, keď sa začnete spoločne pohybovať.

Pre hladšiu jazdu skúste lubrikačný gél Durex Perfect Glide.

2. Koliesko

Máte náladu na rýchlovku? Poloha koliesko nepatrí k tým, v ktorých je práve ľahké vydržať, ale pokiaľ hľadáte niečo krátke a zábavné, môže byť táto poloha pre vás tá pravá.

Na začiatok požiadajte partnera/partnerku, aby sa spustil/a na všetky štyri a začnite akciu v polohe na psíčka. S rukami na partnerových/partnerkiných bokoch sa pomaly zdvihnite do stoja. Partner/partnerka potom môže buď držať vaše členky alebo položiť obe dlane naplocho na podlahu. Nie je to skvelý nácvik stojky?

Táto poloha je ľahšia a menej pravdepodobne pri nej stratíte rovnováhu, pokiaľ ju budete skúšať na podlahe skôr než na posteli.

3. Polovičná stojka na hlave

Máte chuť na dobrodružstvo? Táto poloha nie je najľahšia, ale pokiaľ ju zvládnete, máte obaja právo sa s tým vystatovať.

Začnite obaja v stoji a preniknite do partnera/partnerky zozadu, zatiaľ čo sa predkloní, kým sa jeho/jej hlava bude dotýkať podlahy. Môže sa pri tom podopierať rukami alebo predlaktím, aby nestratil/a rovnováhu.

Teraz by sa mal nachádzať v základnej pozícii pre stoj na hlave s ohnutými nohami. Potom môžete držať partnerove/partnerkine nohy pre zaistenie opory.

Nech už to dopadne akokoľvek, vyskúšanie polovičnej stojky na hlave zaručuje veľa zábavy. Pokiaľ to nebude fungovať presne podľa plánu, vyskúšajte pohodlnejšiu polohu a oživte akciu nezbedným mini vibrátorom Durex.

4. Obrátený koníček

Nechajte partnera prevziať opraty v tomto nekomplikovanom oživení klasiky. Nielen že táto poloha zaručuje skvelé pocity pre vás oboch, tiež pomôže partnerovi odhodiť zábrany.

Ľahnite si na posteľ, partner/ka bude sedieť na vás, chrbtom k vašej tvári a nohami  obkročmo.

V tejto polohe má partner/partnerka perfektnú príležitosť užiť si vlastnú stimuláciu zatiaľ čo vy si užívate pohľad na jej/jeho roztomilý zadok.

5. Klasicky na psíčka

Existuje dôvod, prečo je poloha na psíčka jednou z najznámejších polôh. Je extrémne jednoduchá a ponúka možnosť hlbokého prieniku bez nutnosti vyvažovania pre zachovanie rovnováhy.

Požiadajte partnera, aby šiel na všetky štyri a potom do nej/neho vniknite zozadu. Jednoduché!

6. Dvojposchodový autobus

Kto vraví, že sa so svojimi dobrodružstvami musíte držať len za dverami spálne? Táto poloha sa najlepšie hodí na pohovku.

Zakloňte sa, zatiaľ čo sa podopierate lakťami, s partnerkou/partnerom sediacou/sediacim na vás, tvárou odvrátenou od vašej. Požiadajte ju/ho, aby sa zaklonila/zaklonil s pokrčenými kolenami na hrudníku, zatiaľ čo do nej/neho preniknete. Je to ako trochu pokročilejšia poloha lyžičiek – nielen že sa im bude páčiť tá časť s láskaním, môžu si tiež užiť orgazmus.

7. Žabka

Pokiaľ milujete intenzitu zážitku pri polohách zozadu, skúste polohu žabky.

Začnite v sede na kraji postele s chodidlami pevne na zemi. Požiadajte partnerku/partnera, aby si na vás drepol chrbtom k vašej tvári a pridržiavajte ju/ho okolo pása, čím jej/mu pomôžete pohybovať sa hore a dole.

Uľavte jej/mu od záťaže tak, že jej/mu obomi rukami podopriete zadok.

RB-M-01601